Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських медіа вчили протистояти кібератакам (Відео)

У Херсонській Торгово-промисловій палаті відбувся семінар «Виклики кібербезпеки для медіакомпаній». Операційний директор компанії «10Guard» розповів представникам місцевих медіа про загрози, навів приклади кібератак і їхніх наслідків, а також порадив, як покращити кіберзахист.

Президент Херсонської Торгово-промислової палати Вікторія Остроумова привітала всіх учасників семінару і підкреслила, що їхня організація продовжує займатись просвітницькою діяльністю і запрошує експертів.

Операційний директор «10Guard» Віталій Якушев познайомив з правилами кібербезпеки, яких дотримується компанія.

«Завжди є якісь дірки в захисті. Якщо постійно займатись кібербезпекою, тільки тоді на 90% ви можете бути впевнені, що захищені. У нас існує, як мінімум, десять правил кібергігієни. Скільки їх має бути, вирішує сама медіакомпанія. Головне, щоб кібербезпека не була дорожчою від самої інформації», – сказав Віталій Якушев.

І дав кілька порад для медівників: постійно оновлювати все програмне забезпечення; встановлювати складні паролі, що не повторюються; використовувати двофакторну аутентифікацію у використанні публічних сервісів; робити резервні копії – якщо вас «зламали», то можна швидко відновитись після «атаки».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН