Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Постраждалі внаслідок пожежі в Одесі можуть отримати ще по 210 тисяч у якості страхових виплат

Гроші на рахунки постраждалих мають надійти з Фонду соціального страхування.

Про це повідомляє Депо.Одеса.

Для оперативного вирішення питання надання допомоги постраждалим, заступник міністра соціальної економіки Олег Коваль запропонував доручити Державній інспекції праці провести розслідування нещасного випадку, перевірити факт наявності трудових відносин у постраждалих. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на пресслужбу Мінсоцполітики.

“Питання виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 210 тис. грн родинам постраждалих під час трагедії в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу та організації їх супроводу соціальними працівниками перебуває на моєму особистому контролі”, – заявив заступник міністра соціальної політики України Олег Коваль.

За його словами, відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” особи, які працюють на умовах трудового договору або контракту, підлягають загальнообов’язковому соціальному страхуванню, зокрема, від нещасного випадку на виробництві.

Застраховані особи або члени сім’ї мають право на отримання у разі настання страхового випадку страхових виплат та соціальних послуг, передбачених цим Законом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН