Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Прем’єр відсторонив головних рятувальника та освітянина Одещини через пожежу у коледжі

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в Одесі зібрав нараду з керівництвом міста та області, а також із керівництвом Держслужби з надзвичайних ситуацій унаслідок трагічної пожежі на Троїцькій.

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на пресслужбу Гончурука. 

Чиновник дав доручення голові ДСНС відсторонити від виконання обов‘язків на час розслідування керівника Головного управління ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника із профілактики Михайла Вовка, та прийняти відповідні кадрові рішення.

Гончарук зазначив, що рекомендував Федорчаку написати заяву за власним бажанням. “Ситуація, коли чотири останні гучні пожежі з жертвами відбулись в одній області — неприпустима”, – вважає прем’єр-міністр України.

Він також дав доручення голові ОДА відсторонити керівника Департамента освіти в Олександра Левчака і також прийняти по ньому відповідні кадрові рішення. 
Чиновник доручив міністерці освіти та науки Ганні Новосад провести інвентаризацію всіх навчальних закладів і “навести реальний порядок в закладах освіти”, а міністерству внутрішніх справ у найближчий термін “надати план заходів із протипожежної безпеки по всій Україні”. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН