Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці з оптимізмом дивляться на бюджет-2020 (Відео)

Кошторис на наступний рік практично укладений і затверджений на засіданні виконавчого комітету. Перший проєкт міського бюджету-2020 був доволі напруженим, розповів «Українському півдню» перший заступник Новокаховського міського голови Леонід Чурсинов. Після визначення видатків на утримання закладів соціальної сфери та комунальних підприємств, у бюджеті розвитку практично не залишилось коштів.

«У першій редакції Державного бюджету акциз на пальне забирали з місць. У нас він становить близько 16 мільйонів гривень – доволі значна сума. І цифри першого проєкту бюджету ОТГ були доволі напруженими. За допомоги Асоціації міст України вдалось вирішити цю проблему. І якщо планувати акцизний податок, то ми з оптимізмом дивимось на бюджет-2020, який дасть можливість і утримувати соціальні об’єкти, і розвивати населені пункти за прийнятими програмами», – сказав Леонід Чурсинов.

Перший заступник Новокаховського міського голови також повідомив, що бюджет розвитку 2019 року становив 49 мільйонів гривень, з яких 39 млн. вже освоєно.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН