Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбулося подвійне свято (фото)

У Новій Каховці 6 грудня відзначили одразу два важливих свята – День Збройних Сил України і День місцевого самоврядування. Урочистості відбулися у міському Палаці культури.

У фойє поважних гостей радо зустрічали і супроводжували до святкових столів – з фруктами, напоями, солодощами. А потім святково вбрані гості – а серед них були міські голови Нової Каховки і Таврійська, старости Дніпрянської, Райської, Веселівської, Козацької громад, сільський голова Малокаховки, військові, депутати, колишні міські, сільські та селищні голови, працівники міських, сільських та селищних рад, виконавчих комітетів, керівники установ, закладів – представники Збройних Сил України і органів місцевого самоврядування.

Вітаючи всіх присутніх, міський голова Володимир Коваленко порадів зустрічі з людьми, які в попередні роки і сьогодні творили історію громад, брали на себе відповідальність за їх долю і успішно справлялися з цими обов’язками: «Кожен з вас одного разу прийняв просте рішення – працювати не лише на себе, але й на громаду. І до своєї праці всі ви поставились відповідально.

І розуміли: успішна країна – це успішні території. Дякую всім вам за те, що на цю нелегку працю витратили своє здоров’я і час, яким можливо обділили своїх рідних і близьких. Вибачте, що в процесі роботи десь доводилось бути до вас суворим. Але це – заради громади, заради успіху нашої спільної справи. Якби ми такими не були – ми б не мали таких результатів, як сьогодні».

Володимир Коваленко зазначив, що 6 грудня є нагода привітати з професійним святом представників Збройних Сил України: «На долю наших захисників нині випали серйозні випробування. Вони з честю їх долають. А ми маємо підтримувати нашу українську армію».

Міський голова вручив цінні подарунки від керівництва міста і БФ «Н.Каховка» кращим працівникам від кожної з громад Новокаховської ОТГ. Потім на святкову сцену піднялися міські голови і старости 4-х округів та сільський голова Малокаховки. Вони поздоровили зі святом і побажали мешканцям єдності і спільної роботи задля розвитку своїх громад.

Новокаховська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН