Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліцейські відпрацьовували затримання небезпечних злочинців у пустелі

В Олешківських пісках відбулися тренувальні навчання працівників найбільш потужного підрозділу особливого призначення КОРД Національної поліції, які виконують найскладніші завдання, звільняють заручників та надають силову підтримку іншим поліцейським підрозділам. 

Бійці відпрацювали дії малих та середніх груп з пошуку та затримання озброєних зловмисників, а також протидії диверсіям.
Під час відпрацювання сценарію в пустелі, особлива увага зверталася на скоординовану роботу усіх бійців КОРДу, чітку комунікацію напарників у разі реальних можливих загроз з високим ступенем ризику. Адже від цього залежить успіх спецоперації, життя людей та бійців. В екстремальних умовах спецпризначенці удосконалили алгоритм дій під час різних нештатних ситуацій, покращили майстерність з пошуку на складній місцевості замаскованих диверсійних груп, надання екстреної домедичної допомоги пораненим. Також бійці практикували різні способи евакуації та відпрацювали прийоми застосування зброї і спеціальних засобів.
Усі завдання бійці виконали на високому рівні, пройшли перевірку фізичної і психологічної витривалості, успішно застосували на практиці теоретичні знання щодо організації і тактики проведення спецоперацій, проаналізували дії кожного учасника навчань, щоб у реальних ситуаціях діяти на високому професійному рівні та ефективно протидіяти всім злочинним викликам.

Пресслужба управління поліції

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН