Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині поліцейський збив на смерть пішохода

На час ДТП поліцейський перебував поза службою.

Близько 20 години вчора, 29 листопада, поблизу села Саф’яни автомобіль “ВАЗ”, яким керував поліцейський, збив чоловіка. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікацій поліції Одеської області.

“За попередньою інформацією, аварія сталася на неосвітленій ділянці дороги: автомобіль рухався у напрямку Одеси, а чоловік переходив дорогу у невстановленому місці з велосипедом у руках. Внаслідок аварії пішохід, особа якого наразі встановлюється, отримав тілесні ушкодження та помер у кареті “швидкої”, – розповіли в поліції.

Поліцейський, який на момент дорожньої пригоди перебував поза службою, пройшов медичний огляд. За висновками експертизи ознак сп’яніння не виявлено.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Інформацію про ДТП правоохоронці передали співробітникам Державного бюро розслідувань.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН