Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ветерани Нової Каховки провели конференцію

Традиційний звіт про роботу міської Ради ветеранів війни та праці представили на засіданні президії 28 листопада. Наново обраний голова громадської організації Дмитро Папуша озвучив результати роботи та напрямки діяльності за 2016-19 роки.

Він повідомив: робота первинних організацій та комісій узгоджена та ефективна, з чим одноголосно погодилися члени президії.

Ветерани війни та праці постійно беруть участь у міських заходах, акціях з благоустрою, патріотичного виховання молоді, особливу увагу приділяють першобудівникам нашого міста, за потреби оперативно надають гуманітарну допомогу тощо. Актив міської Ради ветеранів продовжує подорожувати місцями бойової слави Херсонщини, відвідувати видатні місця таврійського краю.

Почесні гості конференції – секретар міської ради Олександр Лук’яненко та керуючий справами виконкому Василь Акуленко – відзначили високий рівень самоорганізації та продуктивності Ради. Вони окреслили шлях, яким прямує Нова Каховка та запевнили: підтримка людей поважного віку – один з пріоритетів міського керівництва.

Й справді, новокаховський осередок ветеранів війни та праці чи не єдина така рада в Україні, яка знаходить відгук у стінах владних кабінетів. Вже не один рік на повноцінну роботу міської Ради ветеранів виділяється 100 тис грн з міського бюджету. Дмитро Стратійович подякував за сприяння роботі міському голові Володимиру Коваленку, апарату міськради, БФ Ігоря Колихаєва та вручив грамоти поважним членам президії.

Новокаховська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН