Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка була представлена на нараді “Розвиток туристичної привабливості міст України” у Києві

На минулому тижні в Києві відбулася офіційна нарада “Розвиток туристичної привабливості міст України”, організована Посольством Франції в Україні та Асоціацією Україна – Франція, де зібралися зацікавлені кола з усієї України.

Херсонщину на цій нараді представляв заступник міського голови Нової Каховки Володимир Сироватка, повідомляє Online Нова Каховка.

Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні пан Етьєн де Понсен, представники Міністерства закордонних справ та Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства, Асоціації міст України, очільники українсько-французьких товариств та культорологічних фондів спільно з делегованими представниками органів місцевого самоврядування з Києва, Бердичева, Броварів, Нової Каховки, Дубна, Житомира, Коломиї, Львова, Маріуполя, Ніжина, Сум, Умані та Харкова обмінялися досвідом діяльності в галузі туризму та налагодження партнерських стосунків.

Як повідомив наше видання Володимир Сироватка, нарада “Розвиток туристичноі привабливості міст Украіни”, організована Посольством Франціі в Украіні та Асоціацією Україна – Франція, пройшла цікаво, насичено та продуктивно, нові враження, нові знайомства, новий досвід та ідеї.

Окрім того, вчора на адресу Новокаховської міськради з Асоціації Україна – Франція надійшов лист наступного змісту:

“Шановні Пані та Панове!
Щиро дякуємо Вам за участь у нараді з туристичної привабливості, за Вашу активність, обмін думками. Сподіваємося та бажаємо щоб такі зустрічі, які мають тенденцію стати постійними, посприяли започаткуванню проектів, стали корисними у Вашій роботі, допомогли знайти партнерів та однодумців”. 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН