Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Справу інвестора з Турції Чаплинський суд розгляне 24 грудня (Відео)

Про це «Українському півдню» повідомив адвокат Хусейина Килинча Денис Мамонтов.

Нагадаємо, що турецький підприємець подав позов до суду проти ТОВ «Оазис півдня» (керівник – Ансар Ракібов), в якому звинувачує мешканців Херсонщини у підробці документів на власність сільгосптехнікою. Фермери привласнили агрегати, надані Хусейином Килинчем для ведення бізнесу, і його кошти. Аби заплутати справу, навіть оренду всіх паїв було переоформленіо на фірму “Агро-Тріумф”, керівником якої Умат Ракібов. Відповідачі або не приходять на судові засіданні, або ж користуються процесуальним правом на відкладення розгляду.

«Для позивача така поведінка опонентів і безкарність свідчить про те, що жодних адекватних аргументів у правовому полі, які б могли довести їхню правоту, немає. І ми, і представники інвестиційного пулу та бізнес-кіл Туреччини, стежитимемо за перебігом цієї справи. Те, як об’єктивно і своєчасно буде здійснений судовий розгляд і досудове розслідування у кримінальному провадженні, буде показовим для Херсонщини і України – чи можуть інвестори дійсно вкладати кошти у нашу економіку», – прокоментував адвокат Денис Мамонтов.

За словами адвоката, у матеріалах, поданих до суду, є докази про підробку документів на власність технікою, і клопотання про притягнення до відповідальності позивача за безпідставне затягування розгляду справи у суді. Детальніше у відео телестудії “Український південь”:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН