Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі Чаплинської громади взяли участь у фіналі обласного турніру «Ігри патріотів Херсонщини»

20 листопада 2019 року в м. Херсоні на базі Херсонської академії неперервної освіти відбувся фінал обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Як наголосила директор ХОБД ім. Дніпрової Чайки Анна Іванівна Бардашевська така бібліотечна акція започаткована і успішно діє лише в Херсонській області.

Вже 5 років все більше дітей – учнів 4-9 класів – долучається до участі у цьому конкурсі і завдяки йому наші діти вивчають історію рідного краю, природні багатства, дізнаються про видатних особистостей Херсонщини та визначні пам’ятки архітектури.

Дякуючи керівництву Чаплинської селищної ради переможці ІІ етапу конкурсу, а саме: Дар’я Супрун – учениця 5 класу Першокостянтинівської загальноосвітньої школи, Тимофій Кобзар – учень 7 класу опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа та Валерія Циганкова – учениця 8 класу Магдалинівської філії опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа взяли участь у фінальному змаганні та долучилися до справжніх патріотів Херсонщини.

Розпочалося свято з участі всіх бажаючих в інтелектуально-розважальній грі «Лицарі Таврійського краю». В команді «Волошки» змагався й наш Тимофій Кобзар. Саме ця команда й отримала перемогу. Кожен учасник був нагороджений буклетом «Кам’янська Січ».

А далі учасники взяли участь у тестуванні. І хоч цього разу перемога не посміхнулася нашим учасникам, зате всі вони отримали безцінний досвід й Дипломи фіналістів обласного інтелектуального турніру. Приємно, що Чаплинська «команда» була відзначена ще однією нагородою – «Подякою» за успішну роботу з національно-патріотичного виховання дітей бібліотечними засобами. Це «Подяка» усім бібліотечним працівникам Чаплинської громади, які спрацювали найкраще в області й залучили найбільшу кількість учасників до участі в обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини».

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН