Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться кібертурнір (Відео)

23 листопада на базі Херсонського національного технічного університету відбудеться «IT CONNECTION CONFERENCE», організаторами якої виступають громадська організація IT Connection та Комп’ютерна Академія ШАГ. До обласного центру приїдуть спеціалісти ІТ-сфери з інших міст України, щоб поділитись досвідом побудови успішної кар’єри.

Для херсонських студентів організатори створили безкоштовний потік «Войти в ІТ». Для участі в конференції молоді необхідно лише зареєструватись. Громадська організація «IT CONNECTION» хоче залучити якнайбільше молодих людей, які покращуватимуть життя в рідному місті через розвиток ІТ-галузі.

«На цьому потоці їм розповідатимуть, як навчитись, як працевлаштовуватись, як побудувати успішну кар’єру в ІТ. На інших потоках виступатимуть висококласні спікери зі всієї України: ІТ-спеціалісти, WEB-розробники, маркетологи, менеджери з продажів, стартапери. Буде широкий нетворкінг: зв’язки, знайомства. Хочу відзначити одного зі спікерів – Максима Бахматова, який створив у Києві інноваційний простір UNIT.City. Херсон давно потребує таких майданчиків. І ми хочемо, щоб молоді ІТшники розвивали місто, а не виїжджали з країни», – сказала голова правління «IT CONNECTION», організаторка конференції Катерина Шелдагаєва.

ІТ-конференція проходить вчетверте в Херсоні. За попередні роки в ній брали участь близько 2 тисяч учасників. У її рамках відбудеться кібертурнір.

«Цього року вирішили змінити формат і провести турнір з кіберспорту. Нас підтримала Федерація кіберспорту України, і у Херсоні також є своя команда ESK. Вже відбулась реєстрація індивідуальних гравців і команд. Пройшли кваліфікаційний відбір 4 команди, які і зустрінуться на турнірі у Херсоні», – сказала співорганізаторка конференції Олена Глущенко.

Змагання транслюватимуться на YouTube-каналі Федерації кіберспорту України. Інформаційний спонсор «IT CONNECTION CONFERENCE» – телестудія «Український південь».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН