Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські платники перерахували 1,4 мільярди гривень ПДВ

З початку року економічно активні підприємства Херсонщини наростили сплату податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг). Фактичні надходження податку до державного бюджету зросли майже на чверть та склали 1451,1 млн. грн. ПДВ. Загальний приріст в абсолютній сумі становить                282,3 млн. грн. платежу.  

Так, платники Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перерахували до бюджету більше половини – 60 відс. або 879,1 млн. грн. податку на додану вартість, бізнесмени Новокаховського управління сплатили              439,5 млн. грн., Генічеського управління 132,5 млн. грн. податку. 

За рахунок впровадження сервісних податкових новацій, електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ процес нарахування та сплати ПДВ, а також повернення бюджетних коштів платникам став максимально прозорим. Платники податків мають можливість самостійно відстежувати весь процесс адміністрування податку через «Електронной кабінет платника». 

Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН