Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стартував ХІІІ ювілейний сезон Каховської Відкритої ліги КВН

ХІІІ ювілейний сезон Каховської Відкритої ліги КВН стартував. 16 листопада в МПК “Меліоратор”, при підтримці міського голови Андрія Дяченка та за сприяння голови Роздольненської ОТГ Вегандза Мяснікяна відбулась гра І півфіналу Каховської Відкритої ліги КВН ХІІІ ювілейного сезону 2019/2020 років. В грі взяли участь 4 команди КВН: “Рука в Синице” (Скадовськ), “Бульвар Торнадо” (Київ), “Гори по колена” (Каховка) і “Вилмэ Алишкаускас” (Естонія, Таллінн). Тема гри – “Студентів колишніх не буває!”.

Перед початком гри, міський голова Андрій Дяченко та редактор Каховської Відкритої ліги КВН Юрій Скляр вручили грамоту та торт (за багаторічну співпрацю та допомогу в організації турнірів Каховської Відкритої ліги КВН та з нагоди Дня КВН) президенту ГО “Курортна ліга гумору” (м. Скадовськ) Коваленку Василю.

Команди грали в трьох програмах: конкурс привітання “Будьмо знайомі. Привіт Каховка”, розминка (біатлон плюса класика), музичний конкурс (фрістайл) “Музика нас зв’язала”. Ведучий гри – Сергій Аркуша. В підсумку перемогу святкувала команда “Гори по колена”. ІІ місце виборола команда “Бульвар Торнадо”, а команда “Рука в Синице” залишилась на ІІІ місці.

Голова журі Олег Кожемякін та міський голова Андрій Дяченко вручили командам відповідні дипломи та призи від спонсора ФОП “Гармонія”. До фіналу, який відбудеться 28 березня 2020 року, вийшли команди “Гори по колена” (Каховка) і “Бульвар Торнадо” (Київ).

Перед початком гри БФ “Лепта” проводив благодійну акцію по зібранню коштів на лікування онкохворих дітей (зібрано 670 грн.). Глядачі також мали можливість переглянути відеофільм “Мотофестиваль “Тачанка 2019”, який надав партнер Ліги студія «Каховська школа кіно і телебачення «Studio КіТ» (керівники Гнатовський Геннадій і Забеліна Анна).

 ІІ півфінал Каховської Відкритої ліги КВН ХІІІ ювілейного сезону 2019/2020 років відбудеться у лютому 2020 року.

Каховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН