Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Рожков підтримує обдаровану молодь у Херсоні

До багатьох колективів, що підтримує лідер Громадської платформи “Добро переможе” додались і гімнастки Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №5.

«Підтримую обдаровану молодь. Прагну, щоб кожна дитина знайшла себе у спорті, творчості, у будь-якому, але власному розвиваючому напрямку! Дякую батькам, які знаходять час і можливості втілити мрії своїх дітей у реальність», – говорить Юрій Рожков.

Тренер команди Єлизавета Горб розповіла: “Ми почали займатись недавно, але вже непогано проявили себе на змаганнях у Харкові, Одесі. Зараз готуємось до Чемпіонату Херсонської області з художньої гімнастики.

Але є серйозна проблема: у нашій спортивній залі гола підлога. А оскільки тренувань та репетицій без падінь не буває, дівчаткам часто буває боляче. Ми орендуємо старі килимки і збираємо кошти на нове, м’яке професійне покриття.

Зверталися до кількох відомих благодійників Херсона з проханням долучитися. Але відгукнувся лише Юрій Рожков. Допоміг одразу, з найкращими побажаннями і посмішкою. Щиро вдячні за реальну підтримку нашого та інших творчих колективів!”

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН