Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Ми — за здоровий спосіб життя!». У херсонській лікарні провели акцію для молоді

Акція під гаслом «Ми — за здоровий спосіб життя!» для підлітків та молоді відбулась у Херсонській лікарні ім. Є Карабелеша. 

В інтерактивному спілкуванні фахівців КДМ  із студентами Херсонського кооперативного економіко-правового  коледжу обговорювали такі теми, як: «Негативний вплив шкідливих звичок на організм підлітків»,  «Що треба знати про ВІЛ/СНІД», Студенти  взяли участь у  тренінгах безпечної поведінки «Як сказати «НІ!». Підлітки переглянули відеофільми  про шляхи передачі ВІЛ- інфекції, про попередження захворювань, що передаються статевим шляхом.

У ліцеї легкої промисловості  та у школі №56 відбулися соціальні тренінги безпечної поведінки  «Цікавість з присмаком смерті: вся правда про наркотики» та  «Збережи репродуктивне здоров’я». Учні  жваво обговорювали фільм про вплив наркотиків на організм людини.    Під час дискусій  молодь вчилась відстоювати свою позицію, опрацьовувала навички впевненої поведінки, щоб бути в змозі протистояти маніпуляціям та утиску. Зацікавленість молоді викликали питання збереження репродуктивного здоров’я:  профілактика захворювань, що передаються статевим шляхом (ПСШ),  попередження незапланованої вагітності, ранніх абортів, контрацепція.  На тренінгу розвивали навички безпечної сексуальної поведінки.

Наприкінці кожен зміг оцінити свої знання про здоровий спосіб життя за допомогою анкетування. Підлітки отримали буклети та листівки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН