Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На розвиток Нової Каховки у жовтні витратили понад 7 мільйонів гривень – міськрада

Четвертий квартал розпочали вдало – про це на апаратній нараді повідомив перший заступник  Новокаховського міського голови Леонід Чурсинов, звітуючи про виконання містом бюджету за 10 місяців поточного року. З початку року виконання міського бюджету становить 105,4%.

Щодо чотирьох основних джерел надходжень – податки на доходи фізичних осіб становили 106,4%, по платі за землю – 103,8%, по єдиному податку – 110,3%, єдине недовиконання – по акцизному податку – 92,5% до плану. 

З обласного бюджету надійшли субвенції на загальну суму 110,5 млн. грн.. – це 90,1% від запланованого на січень-жовтень 2019 року, зокрема на здійснення програм соціального захисту населення – 102,7 млн. грн.., або 89,5%. 

Безпосередньо у жовтні на видатки направлено 7,1 мільйонів гривень.

Леонід Чурсинов акцентував увагу керівників: лише у жовтні цього року було профінансовано проведення робіт на території Новокаховської ОТГ на суму 7,1 мільйонів гривень.

До фонду охорони навколишнього природного середовища надійшло 322,7 тис. грн.. Фінансування видатків проведено в сумі 407,2 тис. грн.., або 59,2%.

План надходжень по доходам на листопад 2019 року становить 27,4 мільйонів гривень.

Коментуючи фінансові результати господарської діяльності міста за 10 місяців поточного року, міський голова Володимир Коваленко звернув увагу керівників: «Якщо ви думаєте, що вся країна розвивається такими ж темпами і має стільки ж об’єктів, як ми з вами щомісяця і протягом всього року – то ви помиляєтесь. Те, що ми робимо на нашій території, позитивно характеризує нас всіх як людей, які добросовісно виконують свої професійні обов’язки. Хочу додати, що з 14 шкіл – в усіх протягом року проведено необхідні ремонтні роботи, з 21 дитсадка – у 19-ти. На виконання цих робіт загалом направлено 41 млн. грн.. Якщо додати 14 млн. грн. по створенню стадіону зі штучним покриттям і реконструкцію водогону – 5 млн. грн.., то це – понад 60 млн. грн.. на розвиток міста. В історії Нової Каховки такого ще не було. Ці дії не пов’язані з якимись виборами або іншими загальнодержавними подіями. Просто ми знаємо, що нам потрібно зробити на нашій території. І робимо це. Тому я дякую всім вам. Бо показники бюджету міста – це результати нашої з вами спільної роботи. А об’єкти – це результати наших задумів і втілення їх в життя».

Ознайомитися з детальним звітом можна за посиланням.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН