Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Агрофірмі «Білозерський» виповнилося 65 років

Цьогоріч агрофірмі «Білозерський» виповнилося 65 років. Поважний ювілей відзначили на минулих вихідних. Яскраве свято урожаю, до підготовки якого долучилися працівники місцевих закладів і талановиті мешканці громади, розгорнулося у центрі Дніпровського.

Зворушливі і веселі виступи артистів різних поколінь чергувалися із привітанням керівників районного і місцевого рівнів. Зі щирими побажаннями до працівників агрофірми звернувся керівник господарства Віталій Васильович Шишенко. Директор подякував робітникам за наполегливу працю, відданість справі і високий професіоналізм. Кращих працівників року відзначили грошовими преміями, а школярів, які допомогли зібрати врожай – цінними подарунками. Також на святі привітали новоспечених пенсіонерів і захисників Батьківщини. З теплими побажаннями до учасників заходу звернулися заступник голови райдержадміністрації Віктор Леонідович Корнієнко і сільський голова Олена Олександрівна Щербина.

Ще одним приємним подарунком для аграріїв стала надзвичайно тепла осіння погода, яка сприяла піднесеному настрою і артистів, і запрошених. Завершилося свято смачним застіллям і запальними танцями, пише Придніпровська зірка.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН