Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сім мільярдів гривень надійшло до зведеного бюджету Херсонщини

За інформацією спеціалістів управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, за 10 місяців цього року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 7052,1 млн. грн. податків і зборів. Це на 1101,4 млн. грн. більше, ніж у січні-жовтні 2018 року.

Надходження до місцевих бюджетів Херсонщини зросли на
552,7 млн. грн. або 116 відс. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склали 4016,4 млн. гривень. До державного бюджету бізнесмени Херсонщини перерахували 3035,7 млн. грн. або на 22,1 відс. більше минулорічного періоду.

Наразі платники податків Херсонського управління сплатили до бюджетів усіх рівнів 4262 млрд. грн., Новокаховського – 2096,1 млрд. грн., Генічеського – 694 млрд. гривень.

Податкова служба Херсонщини завжди зацікавлена у зміцненні конструктивного діалогу з платниками податків та через засоби масової інформації висловлює слова вдячності всім сумлінним платникам регіону за сплату податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

                                                                                  Прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН