Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вирішується питання відновлення паромного сполучення зі Скадовська до Туреччини

 5 листопада на Херсонщині перебуватиме делегація провінції Зонгулдак (Туреччина), у складі якої губернатор провінції Ердоган Бекташ, мер міста Зонгулдак Омер Селім Алан та голова Торгово-промисловою палатою Зонгулдаку Метін Демір.
  Зранку представники влади та бізнесу Зонгулдака під час зустрічі з головою обласної державної адміністрації Юрієм Гусєвим обговорять шляхи та сфери налагодження співпраці між регіонами. Також учасники наради підпишуть угоду про міжрегіональне співробітництво.
  О 12-ій годині на території ДП «Скадовський морський торгівельний порт» за участю делегації відбудеться нарада з питань відновлення паромного сполучення Скадовськ – Зонгулдак.
  Сторони підпишуть протокол про наміри щодо співпраці по відновленню паромного сполучення.
  Нагадаємо, поромне сполучення між Скадовському та турецьким Зонгулдак було припинено в лютому 2014 року. 20 жовтня 2016 року Скадовський морський порт після тривалої перерви прийняв з турецького порту Зонгулдак паром (типу Ro-Ro Cargo) із завантаженими товаром фурами. У червні 2017 повідомлялося про те, що в порту проводяться днопоглиблювальні роботи, тому що через недостатні глибини в Скадовському морському порту не можна було проводити перевалку вантажів. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН