Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську розпочалася підготовка до спортивного свята «Легендарний заплив «Джарилгач 2021»

Відбулась спільна організаційна нарада з проведення спортивного заходу «Легендарний заплив «Джарилгач 2021» під головуванням міського голови Яковлєва О.Ю. У її роботі брали участь голова районної ради Соловйов В.О., представники районної державної адміністрації, Скадовського відділу поліції, пожежно-рятувальної частини, любительського причалу, керівники відділу освіти, міського будинку культури, бібліотеки.

Спортивний захід відбувається за ініціативи громадської організації «Юнайтед Етлетс».   Проведення ряду змагань відбудеться 29 травня 2021року з 07.00 год. до 13.00 год. в акваторії Джарилгацької затоки. У ході наради ініціатор змагань, керівник громадської організації Полупан Д. представив презентацію заходу, до організації якого буде залучено ряд організацій і установ міста та району.

Загальна кількість учасників заходу складатиме до 300 осіб. Спортивне містечко буде розміщено на пляжі № 2 Скадовського міського пляжу. У ході наради детально обговорювались питання: старту учасників запливів  на дистанцію 8 км – з о. Джарилгач (пляж у районі причалу в бухті Глибока),  на дистанції 2 км, 500 м та естафети 3х500 м – зі Скадовського міського пляжу; розмітки дистанції буями та організацію супроводу плавців.

У день проведення змагань 29 травня буде встановлено заборону  плавання на човнах на ділянці акваторії Джарилгацької затоки від пляжу в районі причалу в бухті Глибока до пляжу № 2 Скадовського міського пляжу  (уздовж маршруту на дистанцію 8 км) з 08:00 год. до 14:30 год.

Церемонію нагородження змагань планується провести на пляжі №2 близько 15.00 год.

Скадовська міська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН