Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скадовські ветеринари слідкують за станом вихованців дельфінарію

Дельфінарій у Скадовську працює вже 8 років. Він об’єднує не лише дельфінарій, а й центр реабілітації. До карантину багато дітлахів з України та інших європейських країн приїздили до Скадовська, аби пройти курс дельфінотерапії, що включає плавання та спілкування з дельфінами, масаж й заняття з психологом . Зазвичай, це хлопчики та дівчата з діагнозами ДЦП, аутизм та з синдромом Дауна.

Проте через карантин заклад не може повноцінно функціонувати. Бо дитячі оздоровчі табори ще не працюють, а це були основні відвідувачі. Центр реабілітації також не може повноцінно працювати, адже в приміщеннях килимове покриття покриття, яке в місцях для перебування дітей зараз під забороною. Про це розповів директор дельфінарію Олексій Шурепов.

Усіх тварин, які утримуються в дельфінарії, обслуговує Скадовська районна державна лікарня ветеринарної медицини. Фахівці проводять клінічний огляд тварин та надають консультації щодо їх утримання. За здоров’ям вихованців ветеринари слідкують постійно, навіть коли заклад не працює через карантин.
4 червня на об’єкті побували представники ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області – усіх вимог заклад дотримується.

Держпродспоживслужба у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН