Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському педагогічному коледжу знайомилися з іноземними традиціями

За ідеєю директорки Бериславського педагогічного коледжу Маргарити Климович, викладачами іноземної філології було проведено інформаційно-розважальне заняття на тему «Гелловін». Про це повідомляють на офіційному сайті.

Мета проведення такого типу заняття – ознайомити студентів з англо-американською традицією святкування Гелловіна; занурити студентів в англомовне середовище; розширити знання студентів з даної теми; виховати повагу до культури країн, мова яких вивчається!

Сьогодні в умовах величезних змін у соціальному, економічному та політичному житті України постала проблема радикальної перебудови освітнього процесу. Завдання коледжу сьогодні – забезпечити всебічний розвиток особистості кожного студента, створивши необхідні для цього умови.

Здобуття соціального досвіду більшою мірою відбувається під час спеціально організованої діяльності, яка повинна відповідати потребам, інтересам й можливостям студентів, бути для них значущою й цікавою, спонукати їх до розвитку й удосконалення природних задатків, здібностей.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН