Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У “Гончарівці” школярі познайомилися з технологічними новинками

Слухачі Cyber School і Smart Junior при Херсонському державному аграрному університеті познайомились із технічними цікавинками Гончарівки. Захід був проведений спільно Інтернет-центром, центром «Вікно в Америку», творчим майданчиком «Maker Space» та центром обслуговування користувачів з особливими потребами. Про це пишуть на сайті Гончарівки.

У наших  була унікальна можливість самим вирізати фігурки на плотері, що знаходиться на креативному просторі. Вони дізнались про сучасне обладнання з 3D-друку, набули першого практичного досвіду використання 3D-принтера «Mankati», а також отримали навички роботи у програмі для підготовки та обробки 3D-моделей «ULTIMAKER CURA».

Присутні спільними зусиллями двох груп встигли зібрати і запрограмувати робота з конструктора «Lego Mindstorms». А ще слухачі Cyber School і Smart Junior користувались 3D-ручками, ігровою консоллю «PlayStation 4 Pro», інтерактивним столиком, ручкою «Ting», що читає німецькою, обладнанням для полегшення читання людей із вадами зору та пристроєм для читання шрифтом Брайля.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН