Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці розпочався опалювальний сезон

1 листопада, в Новій Каховці розпочався опалювальний сезон. Ще вчора відповідні служби почали поступовий запуск системи центрального опалення, яка обігріває бюджетні установи міста, а також розпочато подачу тепла до тих установ, які мають автономні котельні, повідомив Online НК перший заступник міського голови Леонід Чурсинов.

Також він зазначив, що всі об’єкти комунальної та державної власності, які отримують теплоносій від міських котелень, до початку опалювального сезону були заздалегідь підготовлені.

Основна робота з подачі тепла покладена на спеціалістів КП «Теплові мережі міста Нова Каховка», які планово підготувалися до цього моменту. У дитячих дошкільних закладах, в яких є автономні котельні процес включення системи опалення розпочався ще декілька днів тому, в школах з Центральним опаленням він розпочався вчора, 31 жовтня, з тим, щоб у понеділок, 4 листопада школярі почали навчальний процес у теплих класах.

За повідомленням головного лікаря ЦМЛ Ігоря Гайдманчука, з дозволу міського голови Володимира Коваленка приміщення лікарні опалюється з понеділка, 28 -го жовтня. Скарг з боку хворих не надходило.<

Новкаховська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН