Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Опалювальний сезон у бюджетних установах Нової Каховки розпочнеться 1 листопада

З 1 листопада в Новій Каховці розпочнеться запуск системи центрального опалення, яка обігріває бюджетні установи міста та подача тепла до тих установ, які мають автономні котельні, інформує Новокаховська міськрада.

Про це міський голова Володимир Коваленко повідомив учасників наради, на якій були присутні заступники міського голови, керівники міського відділу освіти, Центру первинної медікосанітарної допомоги, центральної міської лікарні, відділу культури та туризму, старости старостинських округів Новокаховської ОТГ, комунальних підприємств «Теплові мережі», «Новокаховське ШЕУ», «Екосервіс».

Перший заступник міського голови Леонід Чурсинов доповів, що всі об’єкти комунальної та державної власності, які отримують теплоносій від міських котелень, до початку опалювального сезону готові.

Керівник відділу освіти Лілія Микитенко доповіла, що у дитячих дошкільних закладах, в яких є автономні котельні, процес включення системи опалення вже розпочався, в школах з центральним опаленням він розпочнеться 31 жовтня з тим, щоб у понеділок, 4 листопада школярі почали навчальний процес у теплих класах.

Головний лікар ЦМЛ Ігор Гайдманчук наголосив на тому, що приміщення лікарні вже потрібно опалювати. Міський голова Володимир Коваленко дав дозвіл на включення опалення у лікарні 28 жовтня.

Він наголосив, що всі установи без винятку повинні прийняти теплоносій і розпочати опалювальний сезон. Особливо це стосується державних установ, які зазвичай, посилаючись на відсутність фінансування, відмовляються це робити вчасно разом з всіма іншими. А це веде до розбалансування системи і зриву платежів за надані послуги.

– 31 жовтня і 1 листопада повинні стати тими «пусковими днями», у які можна буде вибрати всі можливі недоліки у підготовці систем, щоб з понеділка розпочати повномасштабний опалювальний сезон, – сказав на завершення очільник міста.

Таврийские вести

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН