Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До лікарні Тропіних прибули необхідні меблі

“Співпраця Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе” з Міжнародними фондами нам не просто потрібна, – вона необхідна!, – стверджує Лариса Малета, заступник головного лікаря з медсестринства КНП “Херсонська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних”, – міський бюджет Херсона не взмозі забезпечити медицину всім необхідним. А потреби накопичуються. Нам треба ліжка, постіль, стільці, спеціалізоване приладдя… Потрібно все. Дякуємо Юрію Рожкову, Благодійному фонду “Мангуст” та Європейським фондам за чергову допомогу!”

Днями до лікарні Тропіних завезли приліжкові тумби для пацієнтів. Раніше – м’який інвентар та ковдри. Зараз з керівництвом медзакладу визначаються, куди нагальніше розмістити меблі. Лариса Малета зазначає, що, ймовірно, їх встановлять у відділення терапії та неврології.

“Співпраця херсонських та європейських добродіїв триватиме доти, доки буде у цьому потреба, – підкреслює Юрій Рожков, – я особисто зроблю все можливе для поліпшення матеріально-технічної бази наших закладів. І не перестану дякувати однодумцям з-за кордону за надану нам можливість!”

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН