Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Автомобілісти Херсонщини відзначили професійне свято

Більш, ніж чверть століття колектив «Світлофора» готує водіїв-професіоналів та автолюбителів. Автошкола була створена однією з перших приватних у Херсоні Юрієм Тищенком. За роки діяльності «Світлофор» став лідером серед херсонських автошкіл завдяки спеціально розробленим методикам навчання, високому рівню технічного оснащення навчальних аудиторій, підбору висококваліфікованих кадрів.

Автошкола здійснює підготовку водіїв всіх категорій. Теоретичні заняття включають вивчення правил дорожнього руху, облаштування і технічне обслуговування транспортного засобу. На практичних уроках під керівництвом досвідчених інструкторів слухачі курсів без жодних навичок водіння вчаться поводитись у складних ситуаціях на міських вулицях з великими потоком транспорту. Перші уроки відбуваються на власному автодромі, на ньому ж випускники курсів складають внутрішній іспит. Тисячі херсонців отримали водійське посвідчення і впевнено сідають за кермо свого авто, завдячуючи викладачам «Світлофора».

«Автомобілісти – особлива каста людей зі своїми звичками, характером, традиціями. Для нас важлива взаємовиручка, відчуття ліктя. Ми керуємо машинами, але дорога у нас одна. Нехай дорога завжди у нас буде легкою, «залізний кінь» міцним, а вдома завжди чекають рідні», – привітала колег директорка автошколи «Світлофор» Тетяна Тищенко.

Колектив ставить перед собою завдання: не лише успішне складання екзамену у сервісних центрах для отримання водійського посвідчення, головне – якісне навчання і закріплення на практиці знань і навичок, які допоможуть автомобілісту впевнено почуватись на дорозі, поводитись етично й безпечно для всіх учасників руху.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН