Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Доступний спорт для дітей: у Херсоні пройшов турнір з міні-футболу

У Східному мікрорайоні пройшов пройшов турнір з міні-футболу для дітей. Про це повідомляють на сторінці “Добро переможе – громадська платформа Юрія Рожкова“.

“Спорт має бути доступним для всіх дітей!, – переконаний Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, – Зараз, на жаль, не кожна родина має змогу сплачувати за гуртки або возити своїх дітей на заняття. Тому я підтримую чудову ідею дворового футболу. Діти розвиваються, спілкуються, дружать!

Сьогодні всі юні футболісти мікрорайону Східний отримали нагороди і подарунки від Громадської платформи “Добро переможе”. Вони взяли участь в дружньому чемпіонаті з міні-футболу.

Ініціатор проведення – місцевий підприємець Сергій Іващенко, а для всіх сусідських хлопчаків – просто дядя Серьожа. Щоб із синами грати у футбол, попросив директора найближчої, 12 школи відкрити стадіон: “Директор одразу пішла назустріч, підтримав ідею і Юрій Рожков.

Саме він своїми добрими справами надихнув мене на проведення дитячого турніру!, – розповів Сергій, – у нас хлопців багато: вчора ганяло м’яча 28, а сьогодні вже 33. Ми їх тут же поділили жеребкуванням на 3 команди, по 11 в кожній. Особливість у тому, що це – не зіграні команди. Як у моєму дитинстві, ми просто грали і насолоджуватися обстановкою, погодою, моментом!

Дуже приємно, що кожен з учасників отримав від Юрія Рожкова нагороди і подарунки.” Переможцями стали усі! Тож, додому вони понесли грамоти та набори побутової хімії фірми “Сlime”, виготовлені на підприємстві Юрія Рожкова. От що значить соціально відповідальний бізнес!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН