Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Білозерка відсвяткувала свій день народження

19 жовтня Білозерка відзначила День селища – 239 років!

З ранку в центрі Білозерки працювали дитячі атракціони. Окрім цього, на площі були розташовані сувенірні крамнички, крамнички з ляльками-мотанками та намети для розпису хною.

На початку свята селищний голова Антоніна Чередник привітала білозерчан зі святом. Від депутатів селищної ради та від себе особисто Антоніна Чередник побажала всім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.

О 12:00 розпочався святковий концерт. Серед виступаючих були вихованці та викладачі Білозерської мистецької школи, Херсонської обласної філармонії, хореографічний гурт «Оазис» та просто талановиті мешканці громади та гості з району, які привітали Білозерчан вокальними та хореографічними номерами.

Показові виступи продемонстували глядачам картингісти та таеквондисти ЦТДЮМ селищної ради.

Також у центрі вихованці ЦТДЮМ встановили креативну фотозону, де кожен бажаючий міг зробити стильні світлини.

Після концерту свято продовжилось на місцевому стадіоні. Вперше у Білозерці між собою зіграли у футбол жінки, а саме збірні команди Білозерки та Надеждівки.

Перемогу 1:0 святкували господарі. У другому матчі жінки зіграли проти своїх дітей. Жіночий футбольний матч був організований ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» у партнерстві з Білозерською селищною радою, Білозерською футбольною лігою та Білозерським РК ДЮСШ за підтримки мережі FARE в рамках кампанії #FootballPeople Weeks.

Білозерська селищна рада 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН