Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податкова служба скасувала 10 ліцензій за продаж алкоголю неповнолітнім

За 9 місяців 2019 року фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі позбавили 10 підприємців області ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Факти реалізації підакцизних товарів особам, які не досягли 18 років, були встановлені у м. Херсоні, м. Нова Каховка та Горностаївському районі. У підприємців – порушників скасували 4 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 6 ліцензій на продаж у роздріб  тютюнових виробів.

До правопорушників застосовано фінансові санкції у сумі по 6800 гривень кожному. За результатами проведених перевірок бізнесмени сплатили до бюджету 176 тис. грн. штрафних санкцій.

Як зазначають у податковому відомстві, окрім продажу спиртного та тютюну неповнолітнім, найбільш поширеними залишаються випадки реалізації алкогольних напоїв за цінами, нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні ціни та безліцензійна торгівля підакцизними товарами. 

За інформацією прес-служби управління.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН