Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Продаж алкоголю і тютюну: бюджети Херсонщини отримали 108 мільйонів гривень від їх реалізації

З початку року херсонці-платники акцизного податку поповнили бюджет Херсонщини на 108,1 млн. гривень. Від зазначеної суми надійшло 93,4 млн. грн. акцизного податку з реалізації та 14,7 млн. грн. – плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Наразі в Херсонській області діяльність у сфері роздрібної торгівлі підакцизними товарами здійснюють 2675 суб’єктів господарювання. Для роздрібного продажу алкогольних напоїв вони придбали 3283 ліцензій, а тютюнових виробів – 2073.

Оптовий ринок області складають 10  представників бізнес середовища, які отримали 8  ліцензій на право оптової торгівлі алкогольними напоями та 5 – сидром і перрі.

Нагадаємо: суб’єкти підприємницької діяльності можуть здійснювати торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами лише за наявності відповідної ліцензії. Аби отримати ліцензію суб’єкт господарювання має звернутися з відповідними заявою та документами до Центрів обслуговування платників за місцем провадження торгівельної діяльності або до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 75. 

 

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН