Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для реконструкції очисних споруд у Бериславі надійшло перше державне фінансування

Бериславська міська рада вже розповідала про те що Кабінет Міністрів видав розпорядження щодо розподілу субвенції на здійснення природоохоронних заходів в сумі 8 527 457 грн. Ці кошти частково покривають фінансування проведення реконструкції очисних споруд міста Берислав. Але на жаль непогоджене з комітетом Верховної Ради України.

Згідно існуючої кошторисної документації повна сума реконструкції складає 75 мільйонів гривень, перша черга якої згідно плану реконструкції становить 38 млн. грн. Днями, на казначейський рахунок Бериславської міськради, надійшли 8 мільйонів 540 тис. гривень.

За коментарем першого заступника міського голови Сергія Шматова цих грошей вистачить лише на частину першого етапу будівельних робіт. Станом на сьогодні, проектанти отримали завдання проаналізувати як найефективніше використати ці кошти. Оскільки згідно постанови Кабміну №228, яка чітко проголошує, що всі гроші субвенції з державного бюджету на здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності поступають на місця і сам Берислав буде вирішувати як і що робити. Можна бути впевненим, так роботи підуть більш результативно та ефективно, звісно за умови що подальша державне фінансування буде вчасним.

сайт Бериславської міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН