Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні підвели підсумки дитячого конкурсу “Я хочу жити в якісному світі” (відео)

 У конкурсі дитячих малюнків могли взяти участь всі охочі.

Підбили його підсумки  урочисто у міському Палаці дитячої та юнацької творчості.

Переможці були відзначені у різних номінаціях.

У церемонії нагородження взяли участь начальник сектору маркетингу та зв’язків з громадськістю Державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Олександра Ковальська, заступник начальника головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим, голова правління громадської організації «Бізнес-асоціація «МИ – ХЕРСОНЦІ» Віталій Бєлобров, керівник громадської організації «Добродія-Херсон» Вікторія Гавренкова.

Метою проведення виставки-конкурсу було формування у свідомості дітей, наймолодших споживачів суспільства уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризацію руху за підвищення якості життя та безпечності продукції. Учасникам була надана можливість реалізувати власні творчі здібності і таланти в номінаціях конкурсу:

«Я пізнаю якісну продукцію»

«Ми – архітектори якісного світу»

«Кращий плакат на споживчу тематику».

Учасники конкурсу мали можливість реалізувати власні творчі здібності і таланти виготовляючи плакати на споживчу тематику, набуваючи додаткових знань про споживання якісної продукції, стверджувати через набуті знання те, що самі є архітекторами якісного світу.

Конкурс сприяє формуванню здорового способу життя, адже вчить пізнавати якісну продукцію, відрізняти її з поміж багатьох найменувань на споживчому ринку.
 До конкурсу долучились і діти з районів області. 

Учні Білозерського, Бериславського, Великоолександрівського, Верхньорогачицького, Горностаївського, Каланчацького, Каховського, Новотроїцького районів, міст Нова Каховка та Херсон представили свої роботи на конкурс і сьогодні отримали свої нагороди.

 Відео заходу зафільмувала телестудія “Український південь”

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН