Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міські лікарні Херсона мають високоспеціалізовану медичну допомогу

Про це зазначила директор Південного міжрегіонального Департаменту Національної служби здоров’я Одеської області Олена Теряєва під час робочого візиту до Херсонщини. Разом з директором Департаменту охорони здоров`я Віктором Короленко оглянули районі, обласні і міські медичні заклади Херсонщини.

За словами Олени Теряєвой лікарні області мають великі перспективи, амбітні плани, відповідають сучасним стандартам медичної допомоги, а етапність надання медичної допомоги є взірцевою.

Олена Теряєва також підкреслила, що правильно реалізований фінансовий ресурс дає надзвичайні показники: «Зусиллями спільної праці ви досягли такого рівня системи охорони здоров`я в області, який відповідає стандартам та є взірцевим в Південному регіоні».

У свою чергу, заступник голови облдержадміністрації Світлана Чепіга наголосила, що працює над інструментами впливу на медичний менеджмент та пишається високою оцінкою діяльності медичних працівників: «В нашій області працюють справжні професіонали своєї справи, які розбудовують охорону здоров`я та кожного дня працюють на благо наших мешканців».

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН