Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Інтенсив по адаптації студентів-першокурсників Бериславського педколеджу провели на березі Чорного моря

У цьому навчальному році директорка коледжу Маргарита Климович запропонувала ідею адаптаційного інтенсиву для студентів-першокурсників на березі Чорного моря.  Адже відомо, що завдяки інтенсивам нові компетентності здобуваються в режимі нон-стоп.

Захід відбувався з 27 по 29 вересня 2019 року на базі санаторію “Чайка”, смт. Лазурне, Скадовського району.

Триденний інтенсив проходив у форматі семінарів, соціально-психологічних тренінгів, розважально-пізнавальних ігор та квестів, дихальних практик та медитації на березі моря, тематичних дискотек і багато іншого. 

У програмі інтенсиву були такі заходи: семінар на знайомство та ідентичність за стратегіями DOCCU, вечірній захід  «Багата на таланти педагогічна родина». Флешмоб, чача-слайд, вчимо англійську танцюючи, семінар по DOCCU для викладачів “Конфлікт. Шляхи вирішення”,  морський бій, майстер-класи з танців ,  з вокалу, зі стрільби з рушниці, вечірній захід “Турнір ерудитів”, соціально-психологічні тренінги.

Усі заходи проходили з метою згуртування студентського колективу, залучення першокурсників до різних видів позанавчальної діяльності, створення сприятливих педагогічних умов для успішної соціалізації та адаптації, для сприяння розкриттю індивідуальних особливостей студентів нового набору.

У підсумку кожен студент першого курсу отримав номінацію за результатами своєї діяльності на заходах протягом інтенсиву.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН