Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Збирай та заробляй: херсонців закликають до участі в екологічному челенджі

У місті Херсон стартувала чергова екологічна акція. Цього разу містянам не пропонують збирати сміття, сортувати його та відправляти на переробку. Все набагато простіше. Кожен бажаючий взяти участь у своєрідному челенджі повинен назбирати каштанів та принести до пункту прийому.

Варто зазначити, що під час здачі каштанів, ваші пакунки будуть зважені, а ви за них отримаєте кошти. Як зазначено на офіційній сторінці екологічного проекту «Зелений птах», один кілограм каштанів коштує 2 гривні.

«За 1 кг чищених каштанів ТОВ “Вторма юа” платить 2 гривень. З пунктів прийому каштани доставляються на завод, де їх відсортовують, подрібнюють, сушать і вже за пару місяців відправляють європейським фармкомпаніям, які використовують його як основу для кремів та медпрепаратів»,- йдеться у повідомлені.

Відомо, що у Херсоні пункт прийому знаходиться за такою адресою: вулиця Домобудівна, 11.

Херсонка Людмила Цілик вирішила не чекати слушного часу та перевірити роботу пункту. За словами Людмили, пункт справді. Їм вдалося назбирати 55 кілограмів каштанів, за які вони отримали 110 гривень. Також жінка закликає містян не лінуватися і разом назбирати тонну, аби скоріше їх відправили на переробку.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН