Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині закладено «Трояндову алею»

10 квітня 2019 року працівниками ЗДО «Калинка» спільно з здобувачами освіти, батьківською громадою ЗДО, та Благодійним Фондом Євгена Рищука було проведено спільну весняну акцію «Посади деревину. Подбай про майбутнє дитини», «Троянди в садочку ростуть – діти в красі живуть».

У ході акції закладено «Трояндову алею», де висаджено 20 кущів троянд.
Берези, липи, горобину малеча спільно з вихователями, батьками, Євгеном Рищуком, представниками Благодійного Фонду висадили в спеціальному «Оздоровчому» куточку закладу дошкільної освіти

 – Слова подяки від колективу ЗДО батькам здобувачів освіти Надеждівського ЗДО «Калинка», за придбанні саджанці дерев, Юзькову Сергію дякуємо за саджанці квітів.
Колектив ЗДО, батьківська громада дякують засновнику Благодійного Фонду Євгену Рищуку за придбанні саджанці троянд – ми щиро вдячні за проявлену турботу про наших дітей. Наш заклад вже не вперше отримує допомогу від Благодійного Фонду Євгена Рищука. Це дуже добре, що нас чують і намагаються допомогти. Лише спільними зусиллями ми можемо покращити наше життя, пише Антоніна Косован на Фейсбуці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН