Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Олексіївці відзначили 145 річницю з дня заснування

Вчора у селищі Нова Олексіївка відзначили 145-річницю від Дня заснування. На мешканців та гостей чекала насичена святкова програма.

У селищній бібліотеці до Дня селища була відкрита книжково-ілюстраційна виставка «Новоолексіївка – 145 років: минуле й майбутнє».

Безпосереднє святкування Дня селища в цьому році почалося з ярмарки-продажу продукції сільськогосподарського виробництва, благодійної ярмарки-продажу блюд національних кухонь, ярмарки-продажу виробів народної творчості народних умільців селища та конкурсу народних пекарів «Ювілейний пиріг».

Подарунки отримали довгожителі селища, подружжя-ювіляри, молоде подружжя, новонароджені двійнята, талановиті діти, кращі працівники селища та господарі кращих подвір.

Також для дітей селища були організовані спортивно-масові естафетні змагання «Старти надії», футбольний матч між дитячими командами селища, дитячі розважальні майстри класи з миловаріння, малювання кольоровим піском та майстер класи для хлопчиків «Змайструємо разом». Завершилися святкування концертною програмою

Про це повідомляє виконком Новоолексіївської селищної ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН