Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Багатодітна сім’я з Антонівки отримала благодійну допомогу

За дорученням голови обласної ради Олександра Самойленка його радник Садіяр Мамедов направив благодійну допомогу багатодітній сім’ї, що мешкає у Антонівці, — повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку Садіяра Мамедова. У повідомленні йдеться про наступне:

«Саша – 11 років, Іра – 12 років, Кирило – 10 років, Віолета – 8 років, Данило – 5 років, Ангеліна – 4 роки, Меланія – 2 роки, і Андрій – 12 років. Спеціально вказую вік дітей, аби спеціалісти служби Херсона, області відреагували на мою інформацію негайно!!! Адже всі ці діти опинилися у скрутній ситуації і без допомоги!

Наша благодійна організація допомогла одягом, коштами та дровами, аби в будинку, де мешкають діти було тепло!

Ми живемо в 21 столітті, сучасний цивілізований світ презентує неймовірні наукові технології, а у нас, на жаль, залишаються без гарантій на нормальне соціальне життя ДІТИ!!!

Ще раз звертаю увагу соціальних служб: ніхто із нас не застрахований від скрутного становища, а завдання соціальних служб – допомагати якраз в таких ситуаціях!

За моєю інформацією, куди тільки ця сім’я не зверталася – скрізь ігнор! А це я вам скажу – ненормально!!!

Тому чекаю відповідних кроків для взяття ситуації під контроль державних служб.

Всі прохання на допомогу були раніше проігноровані соціальними службами! Маю надію, що така ситуація не повториться! Питання на моєму контролі та голови обласної ради Олександра Самойленка».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН