Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад сто учасників Антитерористичної операції пікетували сьогодні будівлю Держгеокадастру в обласному центрі

Акція розпочалася о восьмій ранку. Її учасники заблокували двері шиною, теками з оригіналами документів, заявами, відмовами та судовими справами, тому ніхто з працівників відомства на роботу не потрапив. Біля алеї встановили намет. Акція протесту – безстрокова, учасники сказали, що стоятимуть там, доки всі заявлені під час акції протесту вимоги не будуть виконані, а проблеми вирішені.

– “Я вже получив на землю, а там де мамочки погибших, 5 чоловік у нас таких, от вони попали в Зарічне. Однак, земля їм не понравилась. Бо дали на розібраному овчарнику. Вони приїхали подивилися і вони од неї отказалися. Їм предложили дето в Зарічном. Вона в оренді. Але до цих пір вони документи не получили на цю землю”– розповідає учасник АТО, людина з інвалідністю  Віталій Бородай (м. Оріхів).

– “Звільняють до запасу особовий склад офіцерів. Солдат. Сержантів. Кого завгодно. З масою порушень документально-кадрових, тобто не враховується срок нахождєнія в зоні АТО. Це не враховується в особових справах” – говорить учасник АТО (2014-2019 р.) Андрій Малоіван.

UA: Запоріжжя

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН