Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бібліотечний сервісний центр відкрили у Херсоні

30 вересня Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек. Символічно, що саме сьогодні, за сприяння очільника області Юрія Гусєва відкрили Бібліотечний сервісний центр у приміщені облдержадміністрації.

Це унікальний проект взаємовигідного співробітництва влади та бібліотеки, як культурної інституції. Його реалізація сприятиме спрощенню доступу користувачів до інформаційних ресурсів обласної книгозбірні та відродження читацької культури.

«В центрі кожний охочий зможе взяти книжки, які йому до вподоби, а також принести частинку власної бібліотеки і поділитися нею з читачами. Тож, надихайтеся новими ідеями та допомагайте рухати Херсонщину у правильному напрямку», – наголосив Юрій Гусєв під час відкриття центру.

За словами директора КЗ «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О.Гончара» Надії Коротун, бібліотеки завжди були, є і будуть.

«Користуватися послугами бібліотеки – це сучасно. А вже наше завдання донести сервіс. Спільними зусиллями з владою ми дійсно будемо кращими», – наголосила Надія Коротун.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН