Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Антонівській школі поспілкувалися з майбутніми першачками

Юрій Рожков зустрівся з батьками майбутніх першокласників. Про це повідомляють у соцмережах.

Юрій Рожков: “Наші діти – наше майбутнє! І ми, соціально-відповідальні дорослі маємо дбати про кожен період їх розвитку!”
Так, сьогодні в Антонівській “зеленій” школі № 21 пройшли установчі збори для майбутніх першокласників та їх батьків. Директор закладу Галина Лугова разом з головою Піклувальної ради Юрієм Рожковим показали та розказали, чим живе школа, як вона змінилася за останні роки та що очікує на першачків. Цікаво, що на попередню зустріч завітало аж 35 дітей з батьками з Антонівки, Кіндійки та Східного, при тому, що всього хлопчиків і дівчаток старшого дошкільного віку у мікрорайоні 65!
“Це – гарний показник, – переконана директор школи, – адже ми потужно розвиваємося. Завдячуючи активності батьків та підтримці Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”, школа дуже змінилася. Настільки, що деякі батьки, випускники нашого закладу навіть не впізнали її! У нас якісні зручні меблі, “зелений” клас на свіжому повітрі, ми беремо участь та перемагаємо у цікавих проектах. Хочу підкреслити, що вже багато років поспіль нам у цьому допомагає Юрій Рожков. І сьогодні, за доброю традицією, завітав до дітей не з пустими руками – приніс набори для розвитку творчості: олівці з розмальовками. Тож, майбутні першокласники відчули, що тут їм раді, навіть один хлопчик вигукнув: “Я люблю ходити до школи!” Зацікавленість діток у навчанні – це просто чудово. І ми усім педагогічним колективом, на чолі з головою Піклувальної ради підтримуватимемо її постійно. Дякуємо Юрію Рожкову за вогники в очах наших учнів!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН