Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Факультет фізичного виховання та спорту ХДУ відзначив 25-ту річницю

Вчора у стінах Херсонського державного університету відбулися урочистості з нагоди святкування 25-ї річниці факультету фізичного виховання та спорту, який не перший рік є візитною карткою вишу.

За словами ректора Олександра Співаковського, це «потужний локомотив розвитку фізичної культури і спорту на Херсонщині». Це дійсно так! Факультет має безліч успішних випускників, які прославляють університет.

Ці 25 років – роки спільної перемоги.У 1994 році у тодішньому Херсонському державному педагогічному інституті запалала нова зірка – факультет фізичного виховання та спорту, який сьогодні відомий не тільки за межами нашого міста, але й за межами нашої країни.

“За останні роки матеріально-технічна база факультету значно поліпшилася завдяки зусиллям керівництва університету та ректора зокрема. Ми пропагуємо спорт та здоровий спосіб життя! Студенти та випускники є гарним прикладом для дітлахів та всіх жителів нашого міста! Спорт – це культура, це спосіб існування, це міць та незламність духу, це бажання бути першим!” – зазначають учасники заходу у телеграм-каналі @KSU_Talks.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН