Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Кочубеївські громаді сьогодні стартує акція «Впливай на бюджет своєї громади»

З 27 вересня по 6 жовтня 2019 року в Кочубеївській громаді пройде акція «Впливай на бюджет своєї громади».
Головні заходи стартують 27 вересня 2019 року:

Об 11.00 годині в Опорному закладі Орлівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів– дитячий садок» відбудеться зустріч представників Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» з учнями старших класів, під час якої шкільна молодь буде ознайомлена з бюджетним процесом та інструментами залучення до нього, зможе задати будь які питання щодо бюджетного процесу, а також надати пропозиції до бюджету на 2020 рік;

О 13.00 годині в с.Кочубеївка на площі біля Будинку Культури відбудеться «Бюджетне чаювання». Мешканцям громади буде продемонстровано черговий варіант «Бюджету для громадян». На свіжому повітрі, за чашкою чаю, жителі громади можуть поспілкуватись з представниками влади громади, експертами партнерства, задати питання стосовно бюджету та надати свої пропозиції до головного фінансового документу громади на наступний рік.

Щоб спілкуватись було не скучно, творчі колективи громади представлять свої номери художньої
самодіяльності.

З 30 вересня по 6 жовтня у всіх старостинських округах громади пройдуть зустрічі жителів із старостами, і останні також ознайомлять жителів з «Бюджетом для громадян» та зберуть їх пропозиції до нового бюджету.

Надати свої пропозиції до нового бюджету можна і на електронну адресу tige1otg.j@gmail.com запитання на сайті та ФБ Кочубеївської громади, дуже раді отримати ваші пропозиції!

Кочубеївська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН