Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Барвисте свято Дня дошкілля “Світ чарівного дитинства” провели у Херсонському яслах-садку №37!

Розділити гарний настрій малят і вихователів колектив запросив друга Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”.

Тетяна Аббасова, директор закладу поділилась враженнями: “Ми сьогодні обмінювались серцями! Вийшло тепло і затишно. З Юрієм Рожковим нас давно поєднує плідна співпраця. Він завжди підтримує виступи діточок, їх концерти на різні обрядові, національно-патріотичні свята. Приходе із солодкими та корисними подарунками! Наш садок – компенсуючого типу, тут виховуються дітки з ортопедичними порушеннями, інвалідністю. Тож, для наших вихованців регулярні заняття спортом і танцями – необхідні. Ми займаємось у гарній залі, часто готуємось до показових виступів. Сьогодні приємно вразив святковий подарунок від лідера Громадської платформи “Добро переможе” – новенькі татамі для розвиваючих занять. Дякуємо Юрію Рожкову за чуйність і розуміння наших потреб! Також, нещодавно він, у співпраці з міжнародними фондами, привозив зручні лавки на колесиках у музичну залу, зараз малюкам соки і яблука. Ми з дітками та батьками дуже вдячні!”

Цими днями у яслах-садку №37 триває виставка осінніх поробок “Вересневий вернісаж”. Юрій Рожков запропонував визначити переможців, які отримають від нього персональні нагороди за акуратність, фантазію та старанність. Адже переконаний: це стимулюватиме маленьких майстрів розвиватися ще й творчо!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН