Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп Ігор Колихаєв провів робочу нараду з депутатами Нової Каховки

25 вересня о 14.30 у великій залі виконкому відбулася робоча зустріч народного депутата України Ігоря Колихаєва з мешканцями Новокаховської територіальної громади.

На початку зустрічі народний депутат поінформував про свою роботу у парламенті за місяць. Ігор Колихаєв обраний заступником голови комітету з питань аграрної та земельної політики групи депутатів – мажоритарників «За майбутнє». Подав депутатські запити до Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо відновлення очисних споруд в м. Берислав та щодо створення на базі Херсонського онкологічного диспансеру Південного центру радіаційної терапії. Ігор Колихаєв запропонував усім депутатам Херсонщини об’єднатися задля створення Програми розвитку регіону на 20 років.

Першим до народного депутат звернувся міський голова Володимир Коваленко щодо недофінансування державою закладів освіти та медицини, змін Порядку зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів, що значно зменшує можливості для розвитку громад. З проблемами звернувся головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» Ігор Гайдаманчук.

На запитання присутніх про діяльність Фонду Ігоря Колихаєва – директор Геннадій Лагута поінформував про надання допомоги та реалізацію проектів за останній час.

Подібні зустрічі народний депутат планує проводити регулярно. Крім цього вже розпочала свою роботу приймальня Ігоря Колихаєва, куди можуть звертатися усі бажаючі.

сайт Нововї Каховки

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН