Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Самовисуванця від Херсонщини Ігоря Колихаєва запропоновано до керівництва комітету ВР

Як повідомлялось раніше, підготовча депутатська група визначила керівний склад майбутніх комітетів Верховної Ради IX скликання. Самовисуванця від Херсонщини, який обирався на 184 виборчому окрузі з центром в Новій Каховці, Ігоря Колихаєва запропоновано до керівництва комітету Верховної Ради. 

Відповідне рішення було ухвалене на черговому засіданні групи у вівторок, 27 серпня, повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Стало відомо, що з 46-ти самовисуванців-мажоритарників, яких обрано до Верховної Ради України IX скликання, буде створена окрема група на правах фракції. Саме тому члени цієї групи теж претендують на керівні посади у ВР.

Вчора підготовча депутатська група визначила керівний склад майбутніх комітетів Верховної Ради IX скликання, а голова підготовчої депутатської групи та лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков оголосив кервний склад парламентських комітетів.

Заступником комітету з питань аграрної та земельної політики запропоновано самовисуванця від Херсонщини Ігоря Колихаєва. Головою ж комітету партія “Слуга народу” пропонує обрати їхнього однопартійця Миколу Сольського.

Остаточний склад керівництва Верховної Ради та комітетів буде затвержено після голосування на пленарному засіданні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН