Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях проведуть конкурс на кращу фотозону

Конкурс на кращу фотозону «Великі Копані 2019» проводить громадська організація «АКТИВНА ЖІНКА» за фінансової підтримки  Великокопанівської сільської ради.

Про діяльність ГО “АКТИВНА ЖІНКА” можна дізнатися за посиланням

http://www.facebook.com/ActiveWomanUkraine/.

Конкурс на кращу фотозону «Великі Копані 2019»  відбудеться під час святкування Дня села Великі Копані 04 жовтня 2019 року в с. Великі Копані у парку біля Будинку культури з 13:30 до 18:00 год. Під час конкурсу всі охочі матимуть можливість сфотографуватися біля тієї фотозони, яка найбільше сподобалася.

Мета конкурсу

Створити оригінальної та унікальної зони для фотосесій під час святкування Дня села Великі Копані, привернути увагу до села Великі Копані, активізувати та підтримати креативних й ініціативних жителів села, майстрів декору, згуртувати людей навколо однієї ідеї та покращити благоустрій села Великі Копані Великокопанівської ОТГ.

Учасники

У конкурсі можуть брати участь представники підприємств, установ, громадських та релігійних організацій, підприємців, майстрів декору, жителів, гостей села Великі Копані та всі охочі, які проживають за його межами.

Як стати учасником?

  • Подати скан-копію заявки на участь у конкурсі до 12:00 год. 01 жовтня 2019 року на електронну адресу active_woman@ukr.net або подати заявку в Великокопанівській сільській раді.
  • Створити креативну фотозону, з надписом «Великі Копані 2019».
  • Розмістити виготовлену власноруч фотозону  04 жовтня 2019 року до 13:30 години та приймати гостей з 14:30 до 18:00 год.

Заявка на участь завантажити.

Яким вимогам повинні відповідати фотозони?

Обов’язкове зображення надпису «Великі Копані 2019» на фотозоні.

Як визначатиметься переможець?

Переможцем стане той учасник, чия  фотозона отримає найбільшу кількість квитків. Для цього потрібно залучити як найбільше людей, охочих зробити фото біля Вашої фотозони.

Люди, що бажають сфотографуватися, купують квитки у представника ГО «АКТИВНА ЖІНКА», які реалізовуватимуться під час заходу. Ціна квитка –10 грн.

На що витратяться вторговані кошти за квитки?

Усі кошти, зібрані за квитки ГО «АКТИВНА ЖІНКА», будуть витрачені на благоустрій села,  виходячи із суми та Ваших побажань. Під час купівлі білетів, у Вас буде можливість подати пропозицію, на що саме їх витратити.

ГО «АКТИВНА ЖІНКА» під час оголошення переможця конкурсу на кращу фотозону «Великі Копані 2019» повідомить про те, яку суму зібрано громадською організацією. Також всю інформацію щодо зібраних коштів буде оприлюднено  на сторінці громадської організації у фейсбуці http://www.facebook.com/ActiveWomanUkraine/ , на офіційному сайті Великокопанівської ОТГ https://vkopanivska-gromada.gov.ua/ та у соцмережах.

До уваги конкурсантів!

Заявки на участь у конкурсі «Великі Копані 2019» подані пізніше 12:00 години 01 жовтня 2019 року не приймаються.

Нагородження переможців

04 жовтня 2019 року о 19:00 год  під час святкового концерту, присвяченому Дню села Великі Копані, буде оголошено переможця.

Приз

Переможець отримає поїздку на 25 осіб на 1 день на виноробне господарство князя П.М. Трубецького або у басейн «Водолій» м. Миколаїв, якщо переможцями будуть діти. 

Контактна особа, членкиня ГО «АКТИВНА ЖІНКА», Анна Довженко. У разі виникнення запитань, телефонуйте з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 16:00 год за номером (05542) 48-0-96 або пишіть на електронну адресу active_woman@ukr.net.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН