Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Чари осіннього лісу» зустрічали великокопанівці

19 вересня 2017 року Великокопанівський сільський Будинок культури проводив конкурсну програму для дітей «Чари осіннього лісу». Цікаво провести час зібралося близько 170 дітей молодшої ланки. У конкурсі взяло участь 8 учнів 3-4 класів Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Учасники програми та глядачі потрапили в гості до Лісовика та Лісової Феї, де вправлялися у кмітливості, швидкості та веселощах. Що вони тільки не робили… І букети складали, і заготовки Лісовику дарували, а ще підготували цікаві розповіді про тварин, що сплять узимку. Гостей розважали творчі колективи Будинку культури, а саме: дитячий хор «Джерельце», вокальний ансамбль «Діти сонця», танцювальний колектив «Асорті».

Наприкінці конкурсної програми юні й талановиті учасники отримали дипломи I-III ступенів за участь і подарунки за достойний виступ.
Колектив Будинку культури висловлює вдячність членам журі, які приймали участь у конкурсній програмі, а саме: Нікітіній І. М., Внук О. Д. та Черкасу О. О. за розуміння, поблажливість та тонке почуття гумору. Окремо дякуємо батькам конкурсантів за серйозність, з якою вони підійшли до підготовки заходу, і підтримку, класним керівникам – вищий бал «За кращий вибір», а маленьким глядачам – за теплий прийом, гарний настрій та товариську атмосферу у залі.
Відтак надіємося на майбутню дружню співпрацю.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН